Om mig och bloggen

Jag är en kreativ tjej som älskar att pyssla! Jag gillar att skapa, att se saker ta form och bli något är väldigt tillfredsställande. Kanske beror det på att jag trots min avsaknad av konstnärliga talanger har en inneboende kreativitet, kanske beror det på att jag i mitt yrkesliv sällan är särskilt praktiskt utan mer teoretiskt. En kock får en färdig maträtt, en snickare får en färdig möbel och en arkitekt får se sitt designade hus. Själv jobbar jag med ekonomi och ser siffror på en datorskärm, skickar fakturor och registrerar dem i ekonomisystemet, inte så kreativt.

Oavsett vad min skaparlusta beror på så skänker pysslandet mig stor glädje och fungerar som en avkoppling. Problemet med att vara en pysselmänniska är dock flera. Dels behöver man massor av material och verktyg, dels blir det rätt många hemgjorda prylar man inte vet vad man ska ha dem till. Därför försöker jag bara göra sådant som jag har plats för eller som jag vet att någon annan skulle uppskatta.

I denna blogg tänkte jag dela med mig av mina inspirationskällor och enkla pysseltips. Kanske kan någon annan ha glädje av pysselidéerna jag snappat upp.

När jag inte pysslar så gillar jag att läsa, se på tv och laga mat. Min specialitet är lasagne och även om jag har ett favoritrecept så testar jag ofta att laga nya varianter på lasagne. Vem vet, det kanske finns ett ännu bättre recept där ute! Mat är i övrigt ett av mina stora intressen och jag gillar att både äta och laga.

Jag hoppas ni kommer uppskatta bloggen och om det är något ni undrar över så är det bara att ta kontakt med mig.

Pyssel